Waaruit bestaat onze dienstverlening
en wat kan je van ons verwachten?

  • Trainingen & cursussen
  • Mogelijkheden om je eigen cliënten onder te brengen
  • Juridische dienstverlening
  • Verzekering
  • Boekhouding
  • Software leverancier

Ben jij een zorgprofessional en wil je aansluiten bij Zorgport?

Wie zijn wij

Zorgport heeft een sterk netwerk en jarenlange kennis en ervaring. Dagelijks zetten we ons in voor mensen, professionals en organisaties in de gezondheidszorg. Diversiteit en inclusiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Onze mensen hebben hart voor de zorg en oog voor de mens. Samen werken we aan maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Wij werken vanuit een drietal kernwaarden: Intens, flexibel en resultaatgericht.

Young Asian businesswoman in eyeglasses reading a document and drinking coffee while sitting at office

Matching principe

Tijdelijke ondersteuning waarbij de juiste persoon op de juiste plek wordt geplaatst.

Contract: ZZP of detacheren

Werk je als ZZP-er en niet in loondienst? Dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons te declareren. Ook kun je in loondienst werken waarbij wij fungeren als tussenpersoon, die detachering mogelijk maakt. Zo heb je wel alle zekerheid en geen risico’s.

Werving & selectie

Dankzij ons grote netwerk en jarenlange kennis en ervaring selecteren we de meest passende cliënten. Zo zorgen we voor de perfecte match.

Trainingen & cursussen

Wij investeren in de ontwikkeling van professionals met trainingen, cursussen en coaching. We volgen daarbij recente ontwikkelingen en wijzigingen in de sector.

SKJ-registratie

Om je aan te kunnen melden voor Zorgplatform dien je SKJ-geregistreerd te zijn. We bieden ook een programma voor niet SKJ-geregistreerden. Voor een gereduceerd leden-tarief kun je dit praktijkprogramma volgen.

Administratie

Je administratie wordt bijgehouden in een digitale omgeving. We kunnen bovendien de volledige boekhouding verzorgen. Deze voldoet aan alle voorwaarden, zoals een overzichtelijke jaarrekening.

Marketing

Wij helpen je o.a. met het vergroten van je naamsbekendheid, het versterken van je imago. Naast het werven van nieuwe cliënten helpen we ook met het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Onze marketing zorgt voor een positieve en sterke merkbeleving bij cliënten.

Starterspakket

Starterspakket Het starterspakket bestaat uit online marketing, offline marketing en apparatuur. Bij het opzetten van je bedrijf als ZZP'er is zichtbaarheid belangrijk. Voor meer informatie hierover kun je het aanmeldformulier invullen.

Meld mij aan!

Ben je een zorgprofessional en wil je je graag aansluiten bij Zorgport? Dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je onderaannemer worden en jouw cliënten meenemen, maar je kunt ook cliënten aangeboden krijgen door Zorgport en gedetacheerd worden als zorgprofessional.