Intens

Intens

We werken intensief samen met opdrachtgever en zoeken naar de beste oplossing voor personele uitdagingen. We weten wat er speelt in de organisatie en brengen focus aan om doelen te behalen. Zorgport is laagdrempelig, kritisch en streeft naar langdurige relaties met opdrachtgevers.

Flexibel

Flexibel

De zorg is onderhevig aan grote veranderingen. Deze ontwikkeling vergt flexibiliteit. Zorgport ziet dit als een kans en draagt bij aan continuïteit en flexibiliteit van de zorg. Zo kunnen organisaties omgaan met alle veranderingen die de toekomst brengt en dat maakt hen toekomstbestendig.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Wij streven naar het beste resultaat en realiseren concrete doelen. Met grote passie ondersteunen we mensen die zorg nodig hebben in de breedste zin van het woord. Ons grote doorzettingsvermogen resulteert in het behalen van ambitieuze doelstellingen.

Zorgport heeft een sterk netwerk en jarenlange kennis en ervaring. Dagelijks zetten we ons in voor mensen, professionals en organisaties in de gezondheidszorg. Diversiteit en inclusiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Onze mensen hebben hart voor de zorg en oog voor de mens. Samen werken we aan maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Wij werken vanuit een drietal kernwaarden: Intens, flexibel en resultaatgericht.

Meerwaarde

In 2022 is Zorgport ontstaan nadat twee landelijke zorgorganisaties hun krachten bundelden. Vanuit brede kennis en ervaring in de zorgsector verplaatsen we ons bij Zorgport moeiteloos in de behoeften van zowel professionals als opdrachtgevers. Zo weten we dat het vinden van een professional met de juiste kwalificaties van groot belang is. Ook zijn we bekend met alle stappen in een zorgproces, zodat we de perfecte match kunnen maken. Dat is de kracht van Zorgport.

Bij Zorgport hebben zorgprofessionals flexibiliteit en zekerheid van werk. Naast de mogelijkheid om gedetacheerd te worden, is het ook mogelijk om te werken op opdrachtbasis. Ook is het een optie om eigen cliënten in te brengen.

Neem contact op

Wil je weten wat Zorgport voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over onze organisatie. Bekijk ook onze vacaturepagina of trainingspagina voor meer informatie.