Werken voor en met Zorgport betekent jezelf uitdagen in een dynamische organisatie. Dat vraagt om flexibiliteit en de juiste kennis en ervaring. Zorgport helpt je daarbij. Dat doen we door te investeren in je ontwikkeling met training, coaching en begeleiding.

Jij staat bij ons centraal. We bespreken uitgebreid waar je naar op zoek bent. Daarna maken wij een profiel en gaan we aan de slag om de beste opdracht voor jou te vinden. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Wij zorgen voor de perfecte match. Zo kunnen we je detacheren bij opdrachtgevers, maar ook helpen met het vinden van hoofdaannemers voor cliënten, die jij zelf hebt ingebracht.

Training & Ontwikkeling

Wij zijn het trainingscentrum voor iedereen die actief is in de sector Zorg & Welzijn. We bieden praktijkgerichte trainingen en cursussen van hoge kwaliteit. Deze worden voortdurend aangepast aan de hand van de actualiteit.

We bieden workshops, cursussen en trainingen om intercultureel contact tussen cliënt en zorgverleners te verbeteren. Het doel hierbij is het verlenen van passende zorg door het creëren van bewustwording en het ontwikkelen van interculturele competenties bij zorgprofessionals.

Met onze eigen ontwikkelde methodiek voor ambulante jeugdhulp proberen we een goed beeld te krijgen van de cliënt en de opvoedingssituatie. Maar we kijken ook naar relevante context van verschillende leefgebieden, de migratiecontext, de voorgeschiedenis en eerdere hulpverlening.

We helpen zorginstellingen in Nederland te equiperen om contact te maken met de multiculturele doelgroep, en zicht te krijgen op haar problemen. Ook bieden we strategisch advies en delen we kennis en trainingen om professionals in hun kracht te zetten.

We leveren kennis, implementatiekracht en opleidingen voor professionals. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste kennis hebt, goed voorbereid bent en klaar staat voor nieuwe uitdagingen. Professionals met een lidmaatschap bij ons kunnen profiteren van kortingen.

Meld mij aan!

Ben je opdrachtgever en kun je extra capaciteit of kennis gebruiken in de organisatie? Wil je weten wat Zorgport voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie. We vertellen je graag meer over onze diensten en mogelijkheden.